به مناسبت سالروز شهادت سید شهیدان اهل‌قلم و آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، «نشریه دانشجویی راه» با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه سوره فراخوان مسابقه یادداشت‌نویسی را در دو بخش «عمومی» و  «بخش ویژه» اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به مناسبت سالگرد سید شهیدان اهل‌قلم و آغاز هفته هنر انقلاب، نشریه دانشجویی راه با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه سوره فراخوان مسابقه یادداشت‌نویسی را در دو بخش «عمومی» و  «بخش ویژه» اعلام کرد.

در بخش عمومی آثار دریافتی با موضوعات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری، صنفی، ادبی، بین‌الملل، عمومی، دینی، طنز و در بخش ویژه آثار دریافتی با موضوعات «مطالبه گری و عدالت‌خواهی»، «طوفان‌الاقصی و مسئله فلسطین»، «صداوسیما، آنچه هست، آنچه باید (نقدها و راهکارها)» «زنان (چالش‌ها و پیشرفت‌ها)» و «دانشگاه مطلوب، دانشجوی مطلوب»، با هم به رقابت می‌پردازند.

بر اساس این فراخوان، دانشجویان تا ۳۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند نسبت به ثبت‌نام آثار خود در سامانه مسابقه (ورود از اینجا) اقدام کنند.

در ادامه ‌متن فراخوان این مسابقه می‌آید:

ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ

سوگند به قلم و آنچه مى‌نويسند

فکرهایی که در سفیدی کاغذ به تحریر درآید ماندگار می‌شود و این فرصت برای ماندگار شدن اکنون به همت نشریه دانشجویی راه و معاونت فرهنگی دانشگاه سوره برای شما دانشجویان فراهم شده است تا بلندا و قدرت قلم خود را به نمایش گذارید و ماندگاری صدای خود را به تصویر بکشید.

اهداف مسابقه:

۱. ایجاد فضای رقابتی، سالم، شفاف و به‌دور از خط‌کشی‌ها و گرایش‌های سیاسی جهت انتخاب برترین‌ها و کشف استعدادهای دانشجویان

۲. ایجاد بستري مناسب براي گفت‌وگو، تعامل و تضارب آراء و اندیشه‌های مختلف در سطح دانشگاه

۳. ایجاد پلی میان رسانه‌های سراسری و آثار مکتوب دانشجویی جهت ورود تخصصی‌تر این استعدادها به نظام رسانه‌ای کشور

۴. ارتقای کمی و کیفی یادداشت‌های دانشجویی و تلاش براي توسعه روحیه مطالبه گری دانشجویان با نقـد آزادانه و منصفانه

مخاطبان مسابقه:

کلیه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه سوره

بخش‌های مسابقه:

مسابقه شامل دو بخش است که عبارت‌اند از:

۱. بخش عمومی     ۲. بخش ویژه

همه آثاری که دارای رویکردِ همسو با قوانین دانشگاه باشند با موضوعات روز و موردنیاز جامعه می‌توانند در بخش عمومی شرکت کنند، ولی موضوعات بخش ویژه به‌عنوان اولویت‌های محتوایی مسابقه، پیشنهاد می‌شوند.

۱. موضوعات بخش عمومی:

سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری، صنفی، ادبی، بین‌الملل، عمومی، دینی، طنز

۲. موضوعات بخش ویژه:

- مطالبه گری و عدالت‌خواهی

- دانشگاه مطلوب، دانشجوی مطلوب

- طوفان‌الاقصی و مسئله فلسطین

- صداوسیما، آنچه هست، آنچه باید (نقدها و راهکارها)

- زنان (چالش‌ها و پیشرفت‌ها)

قالب‌های مسابقه:

- یادداشت (۳۰۰ تا ۷۵۰ کلمه)

- مقاله (۷۰۰ تا ۳۰۰۰ کلمه + ۲۰۰ کلمه چکیده)

- گزارش (۵۰۰ تا ۱۵۰۰ کلمه + ۱۰۰ کلمه لید یا چکیده)

- مصاحبه (۵۰۰ تا ۱۵۰۰ کلمه + ۱۰۰ کلمه لید یا چکیده)

- سفرنامه (۵۰۰ تا ۳۰۰۰ کلمه)

- دل نوشته (۳۰۰ تا ۷۰۰ کلمه)

قوانین مسابقه:

1. در تعداد آثار ارسالی محدودیتی وجود ندارد و دانشجویان می‌توانند آثار خود را در بخش‌های مختلف شرکت دهند. (ارسال آثار به‌صورت گروهی نیز بلامانع است.)

2. ثبت‌نام آثاری که در مسابقات و جشنواره‌های مختلف موفق به کسب رتبه شده‌اند بلامانع است.

3. فرمت آثار ارسالی می‌بایست به‌صورت Word و یا PDF  باشد.

4. دانشجویان میبایست در انتهای متن، نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی و شماره تماس خود را یادداشت کنند.

5. ارسال آثار صرفاً از طریق سامانه ثبت آثار به آدرس survey.porsline.ir/s/iNDgGcjx امکان‌پذیر است.

6. هرگونه اطلاع‌رسانی بعدی در خصوص فرآیندهای مسابقه از طریق کانال ارتباطی معاونت فرهنگی و دانشجویی به آدرس farhangi.soore و کانال رسمی نشریه دانشجویی راه به آدرس rahmag_sun در پيام‌رسان‌های اجتماعی صورت می‌پذیرد.

7. دانشجویان می‌توانند جهت ارسال سؤالات، پیشنهاد‌ها و نکات خود به آدرس rahmag_sun_admin@ روابط‌عمومی نشریه دانشجویی راه در پیام‌رسان‌های ایتا، بله و تلگرام اقدام کنند.

جوایز:

تقدیر از برگزیدگان بخش‌های مختلف و ارائه گواهی مکتوب

انتشار آثار برتر در مطبوعات و خبرگزاری‌های رسمی و دانشجویی

معرفی به کار دانشجویان مستعد در حوزه مرتبط با نویسندگی به سازمان‌های رسانه‌ای کشور

برگزاری کارگاه‌های رایگان ویژه افراد برگزیده

کمک‌هزینه سفر به اردوی مشهد مقدس دانشگاه سوره (زمان متعاقباً اعلام می‌گردد)

اهدا جایزه نقدی به تعداد دانشجویان برتر در بخش‌های مختلف به ترتیب رتبه

زمان‌بندی ثبت‌نام و ارسال آثار:

٢٠ فروردین‌ماه هم‌زمان با سالگرد سید شهیدان اهل‌قلم الی ٣٠ فروردین‌ماه ١۴٠٣

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهفراخوان مسابقه یادداشت‌نویسی