بسیج اساتید دانشگاه سوره در حمایت از تنبیه متجاوزان صهیونیستی در عملیات وعده صادق بیانیه‌ای به شرح زیر منتشر کرد.

إنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ...

وعده‌ی صادق نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در تنبیه رژیم جنایتکار صهیونیستی محقق شد و قدرت ایمان و اقتدار نیروهای مسلح ایران، یوم‌الله دیگری در تاریخ افتخارات ملت ایران ثبت کرد.

دست قدرت خدا از آستین ملت ایران بیرون آمد و مشت محکمی بر پیکره‌‍ ظالمین وارد ساخت.

این حملات جان تازه‌ای به همه رزمندگان راه آزادی قدس دمید و جهان را به آزادی فلسطین و پایان نزدیک سقوط اسرائیل امیدوارتر کرد.

بزرگ‌ترین حمله پهبادی دنیا به رژیم کودک کُش و غاصب اسرائیل از خاک ام القرای جهان اسلام، نه‌تنها دل آزادگان جهان را شاد کرد بلکه هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی و متحدانش را در جامعه جهانی فروریخت.

بسیج اساتید دانشگاه سوره ضمن حمایت از دلاوران ستاد کل نیرو‌های مسلح، وزارت دفاع، فرماندهان غیور ارتش و سپاه، این موفقیت در سیلی سخت انتقام ملت را به فرماندهی معظم کل قوا امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) عزیز و ملت سرافراز ایران اسلامی تبریک عرض نموده و اعلام می‌دارد هرگونه خطای راهبردی رژیم اسرائیل و پشتیبان آن آمریکا خبیث در تجاوز به سرزمین ایران اسلامی با پاسخ مقتدرانه فرزندان ملت روبرو خواهد شد. آن‌چنان‌که همگان پایان عمر نکبت‌بار رژیم جعلی اسرائیل را به نظاره خواهند نشست.

بسیج اساتید دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سوره بیانیه بسیج اساتید دانشگاه سوره در پی تنبیه متجاوزان صهیونیستی در عملیات وعده صادق