اخبار و اطلاعیه ها

گروه آموزشی کارشناسی‌ارشد انیمیشن و جلوه‌های بصری دانشکده‌ هنر دانشگاه سوره با همکاری کانون انیمیشن و انجمن علمی پویانمایی ایران(ISAA) به مناسبت "روز جهانی انیمیشن" برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

معاون صنایع‌دستی کشور در نشست سند ملی توسعه صنایع‌دستی که با حضور رئیس دانشکده و مدیرگروه صنایع دستی دانشکده هنر سوره برگزار شد گفت: سند توسعه صنایع‌دستی کشور با هدف توسعه کمی و بهبود کیفی و همچنین حفظ، احیا و ارتقای ارزش‌های معنوی و مادی صنایع‌دستی تدوین می‌شود.

مطالعه بیشتر

سومین پیش‌نشست دومین همایش ملی آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار، در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با موضوع «رسانه و آینده آموزش عالی» برگزار شد.

مطالعه بیشتر

این‌که چرا مسئله فلسطین و وقایع اخیر اهمیت دارد و جایگاه آن در ادبیات و هنر مقاومت چگونه ترسیم‌شده است همگی موضوعاتی هستند که طی این گفت‌وگو با دکتر «محمدرضا وحیدزاده»، مدیر گروه ادبیات پایداری در میان گذاشتیم.

مطالعه بیشتر

دکتر محمد غلامرضایی، پژوهشگر و استاد دانشگاه، بر اثر ایست قلبی از دنیا رفت. دکتر یوسف خجیر قائم‌مقام دانشگاه سوره، در پیامی این ضایعه را به خانواده آن مرحوم و جامعه علمی تسلیت گفت.

مطالعه بیشتر

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از بررسی صلاحیت داوطلبان متقاضی ورود به دوره کارشناسی پیوسته این دانشگاه در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (فردا و پس فردا) مصادف با 2 و 3 آبان 1402 خبر داد.