اخبار و اطلاعیه ها

مسابقات ورزشی و هنری در دانشگاه سوره به مناسبت هفته بسیج «گرامیداشت شهید دکتر فهیمی» در رشته‌های عکاسی با موضوعات پائیز، معضلات اجتماعی و همچنین برنامه‌های ورزشی شامل دارت، پرتاب حلقه و فوتبال دستی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

هشتمین پیش‌نشست همایش ملی آینده‌پژوهی و توسعه پایدار با عنوان «هوش مصنوعی و نظام آموزشی» برگزار شد. در این نشست، قائم‌مقام دانشگاه سوره بر تحول‌آفرینی و اهمیت استفاده از هوش مصنوعی و ابزارهای مبتنی بر آن در زمینۀ‌ آموزشی تأکید کرد.

مطالعه بیشتر

رییس دانشگاه سوره در مراسم افتتاح نمایشگاه پوستر و کاریکاتور «غزه از نگاه هنرمندان بین‌المللی» که روز چهارشنبه با همکاری موزه هنرهای دینی امام علی(ع) در گالری آیه دانشگاه سوره گشایش یافت گفت: هر کدام از آثار به نمایش درآمده به مثابه یک رسانه است که یک محتوا و فکر نو را درباره مسئله فلسطین بیان می‌کند.

مطالعه بیشتر

بیست و هفتمین کرسی ترویجی با عنوان «پدیدارشناسی ویروس کرونا و سواد رسانه‌ای در ایران» به ابتکار معاونت پژوهشی و دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره، روز سه‌شنبه 16 آبان سال جاری در ساختمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.